Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙΟ River Party του Παρλαπιπ...ερι !!

Είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβα να κατασκηνώσω στο Νεστόριο σε μικρή ηλικία παρέα με τον μεγάλο μου αδερφό και την παρέα του. Μεγαλώσαμε σπουδάσαμε και παράλληλα με όλα αυτά μάθαμε να μισούμε ένα φεστιβάλ που σηματοδότησε τα πρώτα μας μεθύσια με μπύρες του μισού ευρώ και πρωινό το παστίτσιο της μαμάς από το προηγούμενο βράδυ. Γιατί;
  1. Μπύρα 2 ευρώ
  2. Ασφάλεια που ρίχνει ξύλο σε κάθε ευκαιρία
  3. Κοροϊδία από τους νέους ιθύνοντες του φεστιβάλ-του στυλ δεν θέλουμε τους τσομπαναρέους τους ντόπιους στο international (hahaha) music festival μας.
  4. Απλήρωτοι εργαζόμενοι-δεν κατέβαλε ως όφειλε τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και έδωσε μόνο έναντι από 120 ευρώ στον καθένα!
    Επίσης δεν κατέβαλε το ποσό των 48.000 € στην Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου εντός μιας εβδομάδας, όπως προβλέπει η σχετική σύμβαση, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων της διοργάνωσης του River Party στην συγκεκριμένη εταιρεία.
  5. Πιτσιρίκια που δήλωσαν εθελοντές για να καθαρίζουν τις τουαλέτες κτλ κτλ.
Αλλά πάντα μιλάω για την εμπειρία την δική μου και της παρέας μου. Υπάρχουν άτομα που γουστάρουν να δίνουν 2 ευρώ για ένα κουτάκι μπύρα, γιατί στο rockwave κάνει 5 και τους φαίνετε φθηνή. Ένα φεστιβάλ χρυσορρυχείο στην κυριολεξία  οι πρωτευουσιάνοι επαγγελματίες κατάφεραν μέσα σε 2 χρόνια να το θεωρούν μη βιώσιμο. 
Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο υπεύθυνος της εταιρείας απέστειλε επιστολή, πριν από το τελευταίο River Party, προς τον Δήμο Νεστορίου, με την οποία ζητάει να τροποποιηθεί η αρχική σύμβαση και το αντίτιμο της παραχώρησης να μειωθεί από 48.000 € σε 15.000 €. Αλλά και το ενοίκιο του εστιατορίου από 1000 € σε 200 € μηνιαίως, για να “είναι βιώσιμη η επιχείρηση”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του! Επίσης ο εκπρόσωπος της εταιρείας  εκφράζει την δυσαρέσκειά του, για τα 600 περίπου εισιτήρια που διανέμονται δωρεάν στους διάφορους φορείς του νομού και ζητάει τον περιορισμό τους σε ανεκτά επίπεδα!
Έχοντας πάει σε 7 ρίβερ πάρτυ, κατασκηνώνοντας στα 4 δουλεύοντας στο 1 λέω...
 
ΑΝΤΙΟ River Party.
 
 http://parlapiperi.blogspot.gr