Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αυτό είναι το πλυντήριο που πλένει τα ρούχα χωρίς νερό και απορρυπαντικό


plynthrioΗ Procter & Gamble κυκλοφορεί το αξίας 500 δολαρίων πλυντήριο της που δεν χρησιμοποιεί νερό ή απορρυπαντικό για να καθαρίζει τα ρούχα. Για την ακρίβεια δεν τα πλένει καν.

Το νέο πλυντήριο αντί να πλένει τα ρούχα τα… φρεσκάρει αφαιρώντας τις οσμές και τις ζάρες, σε μία διαδικασία που διαρκεί 10 λεπτά, ώστε να δώσει άλλη μία επιλογή στους καταναλωτές, εκτός από το πλύσιμο και το στεγνό καθάρισμα.
Σύμφωνα με την Wall Street, η νέα αυτή μηχανή «καθαρίσματος» είναι λεπτή, μεταλλική και έχει ύψος περί το 1,2 μέτρα. Στοχεύει σε καταναλωτές με υψηλά εισοδήματα με ακριβά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, όπως ακριβές μπλούζες και τζιν διάσημων σχεδιαστών μόδας.
Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να κρεμάσουν τα ρούχα στην εσωτερική κρεμάστρα και να βάλουν τον ειδικό δοσομετρητή με την ουσία που εξουδετερώνει την κακοσμία.
Οι 12 δόσεις κοστίζουν 6,99 δολάρια.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν δύο προγράμματα 10 ή 15 λεπτών με το «πλυντήριο» να ψεκάζει τα ρούχα για να φύγει η μυρωδιά και να τα ζεσταίνει, ώστε να φύγουν οι ζάρες.
Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και αφορά σε τζιν, μαλλί, πολυεστέρα, λύκρα, βαμβάκι, κασμίρ, δαντέλα, αλλά δεν συνιστάται για μετάξι, δέρμα, βελούδο, σουέτ ή γούνα.
Το Swash της Procter & Gamble πωλείται στα Bloomingdale’s ενώ από τον Σεπτέμβριο θα βγει σε περισσότερες αλυσίδες μαγαζιών των ΗΠΑ.