Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τροχαίο στη γυρολιμνιά Καστοριάς: Τη χτύπησε Ι.Χ. και λίγο έλειψε να βρεθεί μέσα στη λίμνη.


gurolimniakastorias
Τον χάρο με τα μάτια της είδε αμέριμνη περιπατητής που έκανε τον γύρο της λίμνης, όταν ασυνείδητη οδηγός τη  χτύπησε με το όχημά της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κορμό  από
πλατάνι.
Το περιστατικό συνέβη χθες Σάββατο 19/7/14 στην περιοχή της πλαζ, λίγο πριν τον Μίτκα.
Η παθούσα, σύμφωνα με πληροφορίες του φουιτ, λίγο έλειψε να βρεθεί μέσα στη λίμνη. Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η οδηγός του οχήματος στην αρχή συνέχισε την πορεία της σα να μη συνέβη τίποτε, όμως την σταμάτησαν οι φωνές άλλων περιπατητών και αναγκάστηκε να σταματήσει.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι και πριν από 200 μέτρα από το ατύχημα, παραλίγο να χτυπήσει και άλλον πεζό.
Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι σύνηθες  στον γύρο της λίμνης της Καστοριάς. Κάποιοι οδηγοί μάλιστα ,(ευτυχώς λίγοι) νομίζουν ότι βρίσκονται σε ειδική διαδρομή αγώνα ράλι. Αντί να πηγαίνουν σιγά  για να απολαύσουν το τοπίο, προσπαθούν να κάνουν τον γύρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Και απλά αναρωτιέσαι:  αφού θέλουν να γκαζώνουν το αυτοκίνητό τους, γιατί επιλέγουν τον συγκεκριμένο δρόμο; Πόσο μάλιστα τώρα το καλοκαίρι, που κάποιες ώρες σφύζει από κίνηση με περιπατητές, τουρίστες, αθλητές, ποδηλάτες.
fouit.gr