Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πρόσωπα της πόλης - " Δημήτρης Τριανταφυλλίδης "







Το ΔΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ σας παρουσιάζει τον λυράρη Δημήτρη Τριανταφυλλίδη!!

 Ο Δημήτριος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στην Αγία Κυριακή Καστοριάς
στις 29-03-1980, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα ΔΙΕΘΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ του Τ.Ε.Ι ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Χονδρικής Πώλησης στο λογιστήριο μεγάλης αλυσίδας S/M (Σούπερ Μάρκετ).





Τα ερεθίσματα του οικογενειακού του περιβάλλοντος δεν θα μπορούσαν να μην τον οδηγήσουν στην ενασχόληση του με την παραδοσιακή μουσική  και πιο συγκεκριμένα με την ποντιακή λύρα.



 











Όντας χρόνια στην μουσική σκηνή και ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποντιακού  καλλιτεχνικού χώρου, όπως επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού χαρακτήρα
 Συνεργάστηκε με τους περισσότερους ποντιακούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον νομό Καστοριάς και ευρύτερα στην Δυτική Μακεδονία, δίνοντας ρυθμό σε αρκετές μουσικό - χορευτικές παραστάσεις και διατηρώντας μέχρι και σήμερα το χορωδιακό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας.









 *Επιλέγουμε κάποια απ΄τα πρόσωπα του facebook και μη, που με τις αναρτήσεις τους, νομίζουμε παίζουν κάποιο ρόλο, ανάλογα με την ιδιότητά του ο καθένας, για την πόλη μας αλλά και το νομό μας ευρύτερα...
Για να γίνεις εσύ ο επόμενος, ή η επόμενη που θα μετέχει στην στήλη "Πρόσωπα", απλά στείλε μας ένα email στο deskastoria80@gmail.gr με τίτλο Πρόσωπα της πόλης και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.