Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013»







Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει τους παραγωγούς, οι οποίοι είχαν υποβάλλει αίτηση ενίσχυσης από το πρόγραμμα της Εξισωτικής Αποζημίωσης
το έτος 2013, ότι, σύμφωνα με την από 18/7/2014 ανακοίνωση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., όσοι παραγωγοί έχουν ελλείψεις δικαιολογητικών θα πρέπει να τα προσκομίσουν στο γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο Άργος Ορεστικό, μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 (25-07-2014).
Για να μπορέσει κάποιος παραγωγός να διαπιστώσει εάν έχει ή όχι ελλείψεις στα δικαιολογητικά του φακέλου του, θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. www.opekepe.gr και να κάνει επιλογή στον σύνδεσμο (link) “Εφαρμογή διαδικτυακής ενημέρωσης των ενδιαφερομένων παραγωγών για την πορεία της αίτησης τους στο Μέτρο της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2013”. Ακολούθως αφού πληκτρολογήσει τον Α.Φ.Μ. του και τα 4 τελευταία ψηφία της ταυτότητας του, στα αντίστοιχα πεδία, πατώντας τον σύνδεσμο “Αναζήτηση”, θα εμφανιστεί η κάρτα του παραγωγού με τις τυχόν ελλείψεις ή όχι των δικαιολογητικών.
Όσοι παραγωγοί δεν διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σύνδεση στο internet, μπορούν να απευθύνονται στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 24673 51327) προκειμένου να τους παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση, ως προς την πληρότητα του φακέλου τους στο πρόγραμμα της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2013.
Οι παραγωγοί οι οποίοι έχουν ελλείψεις δικαιολογητικών και δεν τα προσκομίσουν έγκαιρα, εντός τις προαναφερθείσας προθεσμίας στο γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., θα καταταγούν στον πίνακα απορριπτόμενων, και θα πρέπει να υποβάλλουν ένσταση, κάτι το οποίο συνεπάγεται την καθυστέρηση της πληρωμής τους.