Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Γεννήθηκε μωρό αγνώστου φύλου!!! Οι γιατροί δεν μπορούν αν προσδιορίσουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Γεννήθηκε μωρό αγνώστου φύλου!!! Οι γιατροί δεν μπορούν αν προσδιορίσουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι

Οι γονείς, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας, ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι αγόρι ή κορίτσι..
Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν το φύλο του μωρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα
AZE.az
Το μωρό γεννήθηκε στις 12 Απριλίου. Ζυγίζει 3.600 κιλά και έχει 50 εκατοστά ύψος. Η μητέρα του μωρού, Bakhar Gurbanova, έχει ήδη αρχίσει να θηλάζει το παιδί.
Η γυναίκα είπε ότι περίμενε ένα αγόρι. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης με υπερήχους που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κατά τη διάρκεια της παιδικής εργασίας, γυναικολόγοι λένε ότι η γυναίκα θα γεννήσει ένα κοριτσάκι. Ωστόσο, το φύλο του παιδιού παρέμεινε άγνωστο μετά τη γέννηση.Τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν λεπτομέρειες της ανωμαλίας του εμβρύου.
Από τοπικούς γιατρούς συνιστάται ότι η γυναίκα θα πρέπει να πάει το μωρό στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού. Ο Γενετιστής Seher Ismailova στην Κεντρική Κλινική Νοσοκομείου Μπακού, δήλωσε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο και εμφανίζεται μία φορά σε κάθε 2.000 νεογνά. "Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανωμαλία αφαιρείται μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, φαίνεται να είναι πολύπλοκο δεδομένου ότι το φύλο του μωρού δεν έχει καθοριστεί," είπε ο γιατρός.
Το φύλο του μωρού θα αποκαλυφθεί ως αποτέλεσμα της γενετικής τεχνογνωσίας, ιδίως μετά την ανάλυση των χρωμοσωμάτων του. Όσο για το ελάττωμα του μωρού, γιατροί υποθέτουν ότι συνδέεται με το γεγονός ότι η μητέρα του μωρού έπαιρνε ορμονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η επιρροή των κληρονομικούς παράγοντες είναι επίσης δυνατή.

 http://www.athensmagazine.gr